Montella: A csapat szörnyű formában játszott

„Ez egy súlyos vereség volt, és nagyon sok negatív tényező mutatkozott meg a mérkőzés alatt” - kezdte mondandóját Montella.

„Ez egy súlyos vereség volt, és nagyon sok negatív tényező mutatkozott meg a mérkőzés alatt” - kezdte mondandóját Montella.
Az olasz mester kiemelte a Lazio remek formáját. Véleménye szerint a legnagyobb különbséget az jelentette, hogy a fővárosiak csapatként jobb teljesítményt nyújtott a Milannál.

„A Lazio nagyon jól játszott, és kíméletlen volt a befejezéseknél. Nekünk sajnos nem volt elég akaratunk ahhoz, hogy visszakapaszkodjunk a kapott gólok után. Az is igaz, hogy a Lazio jelenleg egységesebb csapat, hiszen az ő keretük nem változott olyan sokat a nyár folyamán, mint a miénk.”

 

Nyilatkozatát középpályásainak dicséretével zárt. Egyéni szinten Lucas Biglia és Montolivo is jó teljesítményt nyújtott. A vereség okát nem a középpályán kell keresni.

 

 

 

 

 

Montella: " A Milanból hiányzott a mentális erő!

Montella a Lazio elleni 4-1 arányú vereség után közölte, hogy a Milanból hiányzik a mentális erő, hogy harcoljon, majd hozzátette, hogy ezeket a döntéseit ismét meghozná. A Rossoneri 6 mérkőzést nyert eddig a Serie A-ban és az Európa Ligában, ám az első igazán kemény teszten kapitulált. Immobile mesterhármast lőtt, mielőtt Luis Albertó belőtte a negyedik gólt, Riccardo Montolivo csupán szépíteni tudott az eredményen.
Ez egy csúnya vereség, sok negatív elemmel - mondta Montella a Mediaset Premiumnak.  Egy pszichológiai szinten bekövetkezett incidens megváltoztatta a játékot. A Lazio nagyon jól játszott. Nem volt mentális erőnk a harchoz, hogy visszavágjunk, mindenki saját maga által akarta átalakítani a játékot, nem voltunk egységesek. igaz, hogy most a Lazio inkább csapat, nem változtattak olyan sok helyen, mint mi. Amit ma megtanultunk, hogy a csapat még mindig messze nem teljes, még mindig alakulunk és az utat keressük. Úgy gondolom, hogy Biglia és Montolivo jól játszott. A probléma máshol van.
 
 
 
Montellat sokan kritizálták a csapat összeállítása miatt.
 
 
Ha újra meg kellene hoznom a döntéseimet, ugyanezeket a játékosokat küldeném pályára. Véleményem szerint az adott helyzetben ők voltak a legalkalmasabbak arra, hogy játszanak. Patrick Cutrone jobb formában van, mint a többi csatár. Jack Bonaventura sérülésből tért vissza, Hakan Calhanoglu nem volt a legjobb formában, hiszen hazája válogatottjában is helyt kellett állnia.
Fizikailag a csapat rendben van, a büntető után viszont pszichológiailag el kezdett lemorzsolódni a csapat.Amikor a fejed nincs a helyén, a tested nem fogja követni. A játékosok sokat futottak, csak nem sikeresen futottak.
Az eredmény kemény, de ez segít nekünk a fejlődésben. Hiányzott az agresszív játék, de taktikai szinten a különbségek minimálisak voltak.

 

 

Montella: " Egy nagy csapattal kerülünk most szembe."

Játékosként gyakran a derbit jelentette számomra a Lazio elleni mérkőzés. A Rossoneri edzőjeként most a következő ellenfelet, akikkel vasárnap 15 órakor kell szembenéznünk az Olimpicoban a bajnokság folytatásaként - mondta Vincenzo Montella a Milanellobaqn megtartott szokásos sajtótájékoztatóján.

A Lazio

Egy olyan nagy csapattal kerülünk szembe, akik az előző szezonban előttünk végeztek. Kemény mérkőzés lesz, mert mi egy új csapat vagyunk. Vannak olyan játékosok, akik nagyon keményen dolgoztak.A Lazio nagyon profi, eddig is remek eredményeket ért el.

Cutrone

Cutrone megtartása jó választás volt nem csak az én számomra, hanem a klub számára is. Hiszünk benne. Tudjuk, hogy fiatal és időre van szüksége, de még fejlődhet, sőt magasabb szinteket is elérhet. Számítunk rá, és nekem meggyőződésem, hogy nagy karriert fog befutni. Úgy fejlődik mint Bonaventura, aki hamarosan visszatér.

A mercato

A vezetőség 10 osztályzatot érdemel, mert rövid idő alatt a legjobbat tette. Ismét növekedhetünk, de hhez teljesítenünk is kell.  Nagyra értékeljük és köszönjük amit tettek, több millió szurkolóval együtt. A tulajdonos hálát érdemel.

A játékosok

Holnap Conti nélkül játszunk, Gustavo Gomez is kisebb sérüléssel bajlódik. Romagnoli sokat javult, nagyon közel áll a teljes gyógyuláshoz. Jó formában játszik. Kessie alternatívája? Bonaventura, Montolivo, Mauri és Locatelli. Különböző tulajdonságaik vannak. Çalhanoglu nagyon tehetséges játékos, de  alkalmazkodnia  kell a mi bajnokságunk taktikájához. Játszhat belül középen de szélsőként is. Szükségünk van egy olyan játékosra, aki mélységből támad, és ő Borini. Andre Silva? Három naponta játszunk, mindenkinek van helye. Állandóan beszélek a játékosokkal. A legtöbbet Cutrone és Silva játszották. Kalinicnek a legjobb formában kell lennie. Úgy tűnik, hogy Andre Silva soha nem játszik, de sokat játszott, és gólokat is szerezett. Nagy tehetségű játékos.

 

Mirabelli: "Az álmom a Bajnokok Ligája"

A munka mennyisége ezekben a hónapokban óriási volt. Egy pillanatig nem állhattam meg.  Amikor Calabria-ban dolgoztam, akkor is így dolgoztam. A futball számára szentelt idő végtelen.

Fassonével az Internél találkoztam. Nagyon jó volt a kapcsolatunk.  Egyik nap azt mondta, bárhova megy, én megyek vele. Nagyon örülök, hogy együtt dolgozunk. Számomra ő nem ember, hanem földönkívüli.

Az átigazolási piac lezárásáig az európai stadionokban töltöttem az időmet játékosok megfigyelésével.

A kínaiak világos ötletekkel rendelkeznek. A céljukra koncentrálnak, és nem reagálnak semmilyen provokációra. A kínaiak ambíciója öt éven belül visszavezeti a Milant  a világ tetejére.

Hogyan reagáltam Raiola szavaira, aki nem akart velem beszélni? Kis ember lett számomra.

Donnarumma szerződésének meghosszabbítása nehéz tárgyalásokat hozott, de végül sikerült.

Berlusconival nem találkoztam, de biztos lesz rá lehetőség, mert a Milan történelme nem törlődik, hiszen ez egy nagyszerű történelem.

Cutrone az ifjúsági csapat tagja volt, aztán megláttuk egy edzésen, hogy mennyire tehetséges. Hiszünk Cutroneban, ahogyan a csapat többi fiatal játékosában is. Montella nagyon jó kapcsolatban van velük.

Mi az álmom? Hogy a Milan rajongói hamarosan hallhassák a Bajnokok Ligája indulóját. Ez a legnagyobb álmom ma.

 

Biglia: " Az AC Milanban mindenki vezető"

A Lazio elleni mérkőzés előtt tartott sajtótájékoztatón részt vett a római csapat egykori kapitánya Lucas Biglia is.

Emlékek

Örülök, hogy visszamegyek és meglátogatom egykori csapattársaimat. Még mindig nagyon jó a kapcsolatom velük. De most a Milanra összpontosítok. A Lazioval nem sikerült sok címet nyerni, ez is az egyik oka annak, hogy ezt az ambiciózus projektet választottam.

Lazio

Jó csapat, a szuperkupa döntőjében győzelmet aratott a Juventus felett. Ez nem egy olyan dolog, amit bárki megtehet. Szilárd csapata van, taktikai szempontból erősek, nagyon jó játékosaik vannak, különösen elől. Ez egy fontos teszt annak a megállapítására, hogy mit érhetünk el eben az évben.

Sérülések

Az emberek azt mondják, hogy sérülékeny játékos vagyok, de a karrierem során mindössze háromszor szenvedtem izomsérülést. Ami az ízületi sérüléseket illeti, azokat nem lehet megelőzni. Most jól érzem magam.

Biglia és Montolivo

Montolivoval tudunk együtt játszani, a Cagliari elleni mérkőzésen is együtt játszottunk. Tud belső középpályást játszani.Kihozza a labdát és sok gólt szerez. Riccardo minőségi játékos.

Törekvések

A klub pontosan az volt, amire számítottam. Az AC Milan nagyszerű klub, és megtalálja azokat a játékosokat, akik mindent megnyernek. Ilyen pl Gattuso, akit gyerekkoromban a tévében néztem, és most mindketten Rossonerik vagyunk. Furcsa, de nagyszerű érzés. Még mindig alkalmazkodnom kell az új játékrendszerhez, az új csapattársakhoz ... Keményen kell dolgoznunk ahhoz, hogy a lehető legjobban szerepeljünk a versenyeken, amelyeken játszunk. A Scudetto? Túl korai még erről beszélni. Márciusban, áprilisban már többet lehet mondani arról, hogy hol végezhetünk.

A győzelem receptje

Minden meccs után el kell gondolkodnunk és keményen kell dolgoznunk. Nincsenek könnyű mérkőzéseink sem az Európa Ligában, sem a bajnokságban. Alázatosaknak kell maradnunk, és alkalmazkodnunk kell a különböző csapatokhoz.

Cutrone és Locatelli

Patrickot nem ismertem, fiatal, de nagyon lenyűgözött. Locatelli nagyon jó játékos, persze még javulhat, de azt hiszem, nagyszerű jövő áll előtte, mert ő is nagysszerű ember.

Az új igazolások

Újak vagyunk és a feladatunk, hogy minél előbb alkalmazkodjunk. Ez egy nagyszerű csapat, és a klubnak több mint 100 %-ot adunk. Calhanoglu? Fontos szerepet játszik, de időre van szüksége, hogy alkalmazkodjon új szerepköréhez. Nagyon technikás, de időt kell neki adni.

A vezető

Leo Bonucci részvétele a védekezésben nagyon fontos. Ő a világ egyik legjobb védője, garanciát jelent a csapat számára. Bár ő ennek a csapatnak az egyik vezetője,  mind a26 játékos nagyon fontos. Mindannyian ugyanazért a célért dolgozunk.

 

Mirabelli: "... mert mi vagyunk a Milan!"

Mirabelli a PremiumSportHD-nak:Támogatom a nyári átigazolási piac korai lezárását. Nem tartom helyesnek, hogy a nyári átigazolási piac a szezon megkezdése után is folytatódik. Ez kényelmetlenséget okoz az edzőknek és a kluboknak is. Az átigazolási piacot a szezon kezdete előtt egy héttel bezárnám és lerövidíteném a januári mercatot is. Sosa? Nagy ajánlatot kapott, de az eladásra vonatkozó tárgyalásokat még nem határozták meg. Cutrone nagyszerűen játszik, és tudjuk, hogy van két másik nagy csatárunk is, Andre Silva és Kalinic.
Szeretném, ha ez minden vasárnap problémát jelentene, hogy melyik csatár játsszon. Ha Cutrone továbbra is úgy játszik ahogy eddig, biztos helye lesz a csapatban. A Lazio az első igazán komoly mérkőzés? Nem, ez nem így van.  Az elképzelésünk, hogy minden mérkőzésen a győzelemre törekedjünk, mert mi vagyunk a Milan. Olyan játékos akit próbáltunk megszerezni, de nem sikerült? Aubameyangot leszámítva nem igen tudok senkit mondani.
 
 

 

Raiola a klubok ellensége

 

Corrado Ferlaino korábbi nápolyi elnök Mino Raiola ügynököt a " labdarúgó klubok ellenségének" nevezte. Az ügynöknek olyan ügyfelei vannak, mint Mario Balotelli, Gianluigi Donnarumma, Paul Pogba, Zlatan Ibrahimovic és hamarosan Lorenzo Insigne. Raiola a labdarúgó klubok ellensége, aki képes feltörni az éppen aláírt szerződéseket" - mondta Ferlaino a Kiss Kiss Napolinak.  Már néhány jó játék után fizetésemelést követel, ám ha a játékosnak rosszul megy, marad az eredeti fizetése. 
 
 
 

 

 

Fassone és Mirabelli nyilatkozata

MARCO FASSONE:

11 új játékossal sikerült aláírnunk, amiért szeretnénk köszönetet mondani Yonghong Li elnök úrnak.

Suso az egyik legjobb játékosunk. Biztos vagyok benne, hogy nem lesz probléma a szerződésének a megújításával.

 

MASSIMILIANO MIRABELLI:

Nem könnyű aláírni 11 új játékossal, akikkel készek vagyunk szembenézni az új szezonnal.

Aubameyang nagyon jó játékos, de a Dortmund nem engedte el.

Andre Silvanak időre van szüksége, hogy alkalmazkodjon, de biztosan a világ egyik legjobb csatára lesz idővel.

A nagy siker augusztus 31-én? Ez nem rólunk szól. Szeretünk megtervezni mindent a maga idejében. Nem vagyunk olyanok, akik mindent az utolsó pillanatra hagynak.

 

0.196 mp