Késik Suso szerződés megújítása?

Az egykori Liverpool játékos ebben a szezonban a Rossoneri egyik legjobb játékosa volt, és várható volt, hogy új szerződést köt a klubbal. A Sky szerint volt egy alap megállapodási ajánlat egy 2021-ig szóló alkuval, amely Suso bérét 1 millió euróról 3 millió euróra emelte volna. Az állítás szerint ezt az alkut a Casa Milanban egyeztette Adriano Galliani a későbbi vezérigazgatóval, Marco Fassoneval.
A szerződést azonban soha nem írták alá, és ez most azt jelenti, hogy Suso és az ügynöke azt szeretné, ha a klub új tulajdonosa újra vizsgálná azt.
Ez nem azt jelenti, hogy a 23 éves játékos el akarja hagyni a klubot, csupán annyit, hogy ezen a ponton a szerződés megújítása késik.
 

 

Deulofeu garanciákat akar a Barcatól.

Gerard Deulofeu ügynöke állítólag az El Clasico után találkozni fog a Barcelonaval, mert a játékos visszatérése előtt garanciákat akar.  A szélső jelenleg az Evertontól kölcsönben játszik a Milannal, de van egy 12 millió értékű visszavásárlási záradék, amelyet nyáron valószínűleg aktiválni fognak. A Sportmediaset szerint bár a játékos meg tudná vétózni a visszatérést a isszatérés Camp Nouba, mielőtt beleegyezik a visszatérésbe, garanciákat akar. Az újság úgy véli, hogy Deulofeu képviselői a vasárnap esti Real Madrid elleni mérkőzés után találkozni fognak a Barcelonaval. 
Elképzelhető, hogy a katalán klub egyszerűen visszavásárolja a 23 éves játékost, mielőtt jó haszonért eladná őt. Ebben az esetben kézenfekvő lehetőség a Rossoneri. de az Inter és a Napoli is érdeklődik a spanyol után.
 

 

Fabregas egy új éra kezdete lehet a Milannál

Cesc Fabregas az olasz sajtó szerint valószínűleg a Milannál folytatja majd a nyártól, ahol új tulajdonos vette át az irányítást és új idők kezdődnek.

Az AC Milan az elmúlt években tipikusan azt az olasz klubot jelentette, amelyre megszokásból hajlamosak vagyunk nagy csapatként tekinteni, ám az eredmények ezt nem támasztják alá.

Idén viszont valami megindult. Előkerültek bizonyos fiatalok a kifakult sztárok helyén és az eredmények is elkezdtek jönni szép lassan. Nem a bajnoki címért állnak harcban, de attól még vannak változások. Donnarumma, Suso, Locatelli, Deulofeu, vagy mondjuk Romagnoli lehet a klub jövője akár – őket egészítenék ki egy nagy névvel, aki a Milanhoz hasonlóan mostanság nem igazán találja a helyét.

Cesc Fabregas megszerzése már egy ideje téma Milánóban. A spanyol játékos eleinte biztatóan játszott a Chelsea-ben, aztán egyre kevesebb lehetőséghez jutott, majd teljesen árnyéka lett önmagának.

A piros-feketék viszont még látnak benne fantáziát és a nyáron valószínűleg meg is próbálják majd megszerezni – bizonyos orgánumok már majdhogynem tényként kezelik, hogy Cesc a Milanban folytatja.

Berlusconi helyét  Yonghong Li vette át, megnyílhatnak a pénzcsapok és ő lehet az első fecske, az új éra kezdete. A Calciomercato.it még azt is tudni véli, hogy Kolasinac lehet majd a következő szerzemény, akinek lejár majd a szerződése a Schalkénál.

Ide tartozó hír még, hogy a tervek szerint Suso és Donnarumma szerződését is meghosszabbítják majd hamarosan. Az építkezés már javában zajlik.

 

Galliani: " Mi mindig nagyon szeretjük a Milant."

Galliani interjút adott a Corriere della Seranak. Zapata gólja?  Mint egy őrült úgy örültem.  Beszéltem Berlusconi elnökkel ő is nagyon izgatott volt és örült a gólnak. Aki azt hiszi, hogy amiért eladtuk a Milant és cserben hagytuk a csapatot, nagyon téved. Mi mindig nagyon szeretjük a Milant. Nem érdemeltünk volna vereséget, különösen azután  ahogy a játékot kezdtük.Montella hívott a meccs után, hogy az Inter panaszkodott a mérkőzés hosszabbítása miatt. Mi is elismertük a Juventustól a 97. percben kapott gólt. Beszéltem Fassonéval akivel kiváló a kapcsolatom. Vasárnap talán visszatérek a San Siroba az Empoli elleni mérkőzésre.

 

Montella:" Elképzelhetetlen dolgot tettünk ma."

Montella a derby után nyilatkozott a Milan TV-nek.

DERBI

Nagyon izgalmas mérkőzés volt. Sikerült a 2. félidőben ledolgoznunk a két gólos hátrányunkat. Ami történt, az szinte lehetetlen.A mérkőzés nagy izgalmakat váltott ki, keleti szurkolóink is elégedettek lehetnek. Nagyon örülök az eredménynek.

AZ ÚJ TULAJDONOS

Tegnap találkoztam vele, amitől nagy lendületet kaptam.Elégedett voltam Fassone szavaival. A következő napokban beszélünk a jövőről, de én ebben a szezonban az Európa Ligára összpontosítok.

TELJESÍTMÉNY

Az első 30 percben nagyon jól játszottunk, bár nekünk türelmesebbnek kellett volna lennünk. Átengedtük az  Internek a terepet. Az első félidő 2-0-ás végeredménye javukra szürreális volt. A végeredménnyel elégedett vagyok. A mérkőzések mindig különböznek egymástól. Ma lehetőségem nyílt arra, hogy öt támadót küldjek pályára és meg is tettem.

EGYÉNEK

Mindannyiunk véleménye az, hogy ideje volt Zapatának gólt szereznie. Nem számítottam rá, hogy a gólokat ő és Romagnoli szerzi. Deulofeu potenciálisan egy első osztályú játékos. Ő igazán jól játszott ma.

 

 

Marco Fassone: " A Milannak nincs vesztegetni való ideje. "

Ez egy történelmi nap egy fantasztikus csapat történetében. Köszönöm Yonghong Li  és Han Li úr bizalmát. Köszönetet mondok Berlusconinak, Gallianinak és Barbarának, akik nehéz helyzetben is támogattak.Köszönöm az újságírók és a Milan rajongók türelmét.

A Mercato? Világos elképzeléseink vannak Mirabellivel és Han Livel együtt. Klubokkal és ügynökségekkel találkoztunk. . A költségvetés összegjelentősebb lesz az előző évekhez képest. Azt szeretnénk, ha Gigio Donnarumma lenne az AC Milan egyik alappillére és a csapat jövője. Montella élvezi a támogatásunkat, kinevezése tavaly közös döntés volt. Barbara Berlusconi a Fondazione Milan alapítvány elnöke marad.  A Milan felváráslásának értéke megközelití az 1 milliárd eurót.Ez egy hatalmas olasz klub.

A Milannak nincs vesztegetni való ideje. Kiemelt célunk , hogy ott legyünk a Bajnokok Ligája 2018/2019-es szezonjában.

Suso és De Sciglio szerződésének meghosszabbítása? Az ügynökök telefonjai holnaptól csengeni fognak. Egy Milan legenda visszatérése? Szólok Baresinek és Gallinak. A San Siro szép, de egy új stadiont szeretnénk építeni.

A csapat építését már 2017- 2018-ban el kell kezdeni. Sok ötletünk van.

Le fogunk ülni az edzővel, hogy megvitassuk és összehangoljuk elképzeléseinket. Célunk az elkövetkező években, hogy létrejöjjön egy versenyképes Milant.

Az FFP? Az UEFA pénzügyi fair play szabályzata) A jövő héten elküldjük AZ UEFA-NAK A három Éves tervünket. Magabiztosak Vagyunk, AZ UEFA-val májusban fogunk Beszélni.

AZ az elképzelésünk, Hogy Minel Előbb visszatérjünk a Bajnokok Ligájába. A távollét a versenytől Már Túl Hosszú volt.

A szerződéshosszabbításokkal kapcsolatos találkozások? Holnaptól aggódni fogok emiatt. Van néhány játékosunk, akiknek 2018-ban llejár a szerződése. Közülük Nagyon fontos Suso szerződéshosszabbítása.

Egy Inter - Milan Játék után hagytam ott az Intert és most egy Inter - Milan mérkőzéssel kezdődik az új kalandom.

A stadion?  Ez volt az egyik dolog, amiről Han Li és Mr. Li urakkal augusztus óta beszélgetek. Mindenki azt szeretné, ha a Milan egy olyan stadionban játszana, amely napjaink számára megfelelő. A stadion egy nagyon fontos dolog, amit szeretnénk a lehető legrövidebb időn belül megvalósítani.

Július elején szeretnénk leülni az edzővel, megbeszélni az átigazolásokat.

Biztosíthatok mindenkit, hogy nincsenek anyagi problémáink, pénzügyileg innovatív ötleteink vannak a klubra vonatkozóan. Ha azt akarjuk, hogy.a Milan a világ nagy csapataival versenyezzen, meg kell duplázni a bevételeinket. Saját szememmel láttam, hogy a Milan milyen népszerű Kínában. Népszerűsége vetekszik az elit csapatokéval.

A jelenlegi csapatban sok tehetség van. Azt hiszem, ez az első eset a Serie A - ban, hogy a Milan a legfiatalabb csapat. A fiatal játékosok a jövő garanciái, de ugyanakkor szükség van a tapasztalt játékosokra is, hogy segítsék a fiatalok fejlődését. Fontos a fiatal és tapasztalt játékosok megfelelő aránya. Remélem, holnap nyerni fogunk. Gallianihoz hasonlóan fogok - e ünnepelni? Galliani öröme utánozhatatlan. Nem tudom, hogyan kell reagálni holnap.

Az olasz játékosok? Nem hagyhatjuk figyelmen kívül őket, nem szándékozunk csak külföldiekkel aláírni. Galliani azt mondta, hogy van néhány nagy csapat az ifjúsági szektorban, amelyek közül az egyik eddig minden bajnoki mérkőzését megnyerte.

Melyik az a terület, ahol beavatkozásra van szükség?  Nincs egy ilyen adott terület. Mirabelli ötletei általában megerősítik a csapatot. Ismernünk kell a piaci ajánlatot és Montella elképzeléseit. Aubameyang és Benzema? Szeretnénk néhány minőségi játékost szerződtetni.

Galliani jelöltsége a Liga elnöki poziciójára? Tisztelem Adrianot és támogatom őt. Mondtam Gallianinak, ha indul az elnöki pozicióért, a klub határozottan támogatni fogja őt.

Deulofeu? Ez egy izgalmas téma. Nagyon tehetséges, óriási potenciál van benne, beszélni fogunk róla az edzővel.

Nem tudom mit fog tenni az elnök a jövőben, de biztos vagyok benne, hogy a legjobb döntést hozza.  Mancini a Milanban?  Nem kételkedek Montellában. Szeretném ha Mancini megfelelő csapatot találna magának, de Vincenzo Montella a Milan jövője.

Yonghong Li finanszírozásának köszönhetően a Milan tegnap felszámolta összes tartozását az olasz bankok felé.  A  finanszírozás másik felét a 2017. évi nyári átigazolásokra fordítjuk. 

Vannak nálunk erősebb csapatok, de szeretnénk mi is minél előbb erős csapattá válni. Fontos lenne a következő szezonban az Európa Ligában játszani. Nem tagadjuk, hogy  ezt szeretnénk. Ma este találkozunk Milanelloban az edzővel és a csapattal.

Hogy az Inter is kínai tulajdonban van?  Az egészséges versengés mindig pozitív.

 

Yonghong Li:" Forza Milan!"

Ez egy történelmi nap. A Rossoneri Lux teljes egészében megszerezte a Milant. Köszönjük Berlusconi és a Fininvest bizalmát. A Milan egy magas szinten álló top csapat. A klub Berlusconival nagy sikereket ért el, ezért nagy felelősség hárul ránk.  A szurkolók szeretnék ismét a csúcson látni a csapatot.Az igazgatóság olyan szakemberekből áll, akik igyekeznek ezt megvalósítani.

Fassone a legjobb jelölt a vezérigazgatói posztra, bízunk benne. Yonghong Li végül ezzel zárta beszédét "Forza Milan!"

 

Montella: " A tegnapi nap egy történelmi nap.”

A piros feketék edzője a Milan TV-nek beszélt:"Szeretnék köszönetet mondani Berlusconinak és Gallianinak. A derbyn csapatként kell játszanunk."

A tegnapi nap történelmi nap az AC Milan történetében, a derby pedig holnap lesz. Vincenzo Montella a Milan TV és a sajtó munkatársai előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját az Inter - AC Milan összecsapás előtt, amelyre szombaton 12:30 órakor a San Siroban kerül sor.

Köszönjük Silvio Berlusconi és Adriano Galliani

Nem rég tájékoztattak arról, hogy klubot eladták.Beszéltem Gallianival és Fassonéval is. Szeretnék köszönetet mondani Adriano Gallianiak amiért lehetőséget adott nekem, hogy az AC Milan edzője lehessek. A játékosok és én kis mértékben hozzájárultunk a klub sikereihez azzal, hogy Dohában megnyertük az Olasz Szuperkupát.  Ez volt az utolsó trófea amelyet az elnök úr irányítása alatt szerzett a csapat.

Derbi

Ez egy nagyon kemény játék lesz, már az előkészület és maga a mérkőzés is nagyon izgalmas. Keményen kell összpontosítanunk mert tudjuk, hogy ez egy nagy csata lesz. Tudjuk, hogy több millió rajongó nézi a meccset majd, ezért is szeretnénk nyerni.Ha rajtam múlt volna, én is ezt a napot választottam volna a történelmi változásra a csapat történetében. A csapat keményen edzett és remélem, hogy 100%-os teljesítményt nyújtanak annak ellenére, hogy őket is foglalkoztatta a történelmi változás.

Inter

Az Internek nagyon technikás játékosai vannak, és nekünk agresszíven kell játszani, hogy megakadályozzuk őket a labda gyors megszerzésében.  Hogy lehet megállítani Icardit?  Meg kell akadályozni, hogy labdát kapjon. Nagyon erős csatár és sok gólt lő. Az Inter Gagliardini személyében talált egy tehetséges játékost.Ez egy hasonló játék lesz, mint amilyet novemberben játszottunk. Az Inter egy nyomasztó élmény? Amikor derbit játszol, mindent újra kezdesz.

Befejezés

Az amit Berlusconi tett, az a szeret.Biztos vagyok benne, hogy azt szeretné, a Milan térjen vissza oda, ahová tartozik.Közvetlenül tőlük hallom, hogy mit gondolnak a munkámról, lesz lehetőség ezt megvitatni.Pozitív és nyitott vagyok a véleményekre. Ez segít nekem tapasztalatokat szerezni.

Kezdők

Még nem döntöttem el, hogy kik fognak kezdeni, van egy elképzelésem de több változatot is fontolgatok. Első osztályú játékosokkal fogunk szembenézni. Csapatként kell játszanunk, magabiztosan mind taktikai, mind technikai szempontból.

Egyének

Deulofeuval erősek vagyunk de nem gondolom, hogy ez a mérkőzés különbözni fog a novemberitől. Pasalic távolléte? Sokat javult, de még sokat fog javulni. Nem szeretek játékosokról beszélni akik jelenleg nem állnak rendelkezésemre.

Jövő

Mindig sikerült megkülönböztetnem a pályán történteket a klubon belül történtektől. A következő napokban találkozunk az új tulajdonosokkal, és biztos vagyok benne, hogy találunk egy olyan projektet, amely visszaállítja a Milan egykori dicsőségét.

Silvio Berlusconi

Többször beszéltünk telefonon és mindig meghallgattam a tanácsait. Az utóbbi  időben nagyon elfoglalt volt,  ezért nem sokat láttuk.Mindig nagy tiszteletben tartottam az elnököt , csodáltam őt.

 

 

 

0.018 mp