Raiola: " A Milan vevői kínosak"

Mino Raiola, Gianluigi Donnarumma ügynöke figyelmeztet, hogy a játékos jövője a levegőben lóg. Bár ő Milan játékos, ám tudjuk, hogy ott jelenleg mi a helyzet.

Egy hónappal ezelőtt megállapodtam a Milannal, hogy nem beszélek Donnarummaról - mondta Raiola a Radio CRC -nek. Ő egy Milan játékos, de tudjuk, mi a helyzet a csapatnál. Most a munkájára kell összpontosítania, ahogyan nekem is a sajátomra. Még másfél év hátra van a szerződéséből, amit a Milannal kötött.

Vannak ilyen és olyan kínai befektetők is, nem mindannyian egyformák. Az Inter tulajdonosai pl. teljesen mások, jó ötleteik, elképzeléseik vannak, akik azt szeretnék, ha a csapat a világ első hat hét csapata közé kerülne. Megvan a pénzügyi lehetőségük ahhoz, hogy terveiket megvalósítsák, és biztos vagyok benne, hogy meg is fogják tenni.

Nem ismerem a Milan kínai vevőit, de amit eddig ezek a befektetők tettek, az igazán kínos. Nem alakítottak ki magukról pozitív képet, de reméljük, hogy a Milannal kapcsolatos elképzeléseik fontosak számukra.

 

 

Megbüntetik a Juve - Milan játékvezetőit?

A döntést, amely a Juventus - Milan mérkőzésen Mattia De Sciglio megmozdulása után büntetőt eredményezett a hétvégén helytelennek ítélték és az érintett játékvezetőket lefokozták.

A Premium Sport szerint az olasz bírók vezetői Marcello Nicchi és Stefano Messina a Serie A meghatározó játékvezetői úgy gondolják, hogy Davide Massa és segédje Daniele Doveri tévedtek, amikor De Sciglio megmozdulást kezezésnek ítélték múlt pénteken a Juventus stadionban.

Bár a hibát nem ítélték meg túl szigorúan, mindketten olyan mérkőzést kaptak, amelyek nem számítanak túl jelentősnek.

Massa vasárnap a Cagliari - Lazio mérkőzés egyik vonalbírája lesz, míg Doverit ugyanebbe a pozícióba minősítették vissza az Udinese - Palermo mérkőzésen.

A műsorszolgáltató hozzáteszi, hogy Nicchi és Messina szerint Doveri a "leginkább felelős" az ítéletért, amely a Milan 2-1 arányú vereségét eredményezte.

 

 

Montella: " Intelligens mérkőzést kell játszanunk."

Vincenzo Montella a Genoa elleni mérkőzés előtt megtartotta szokásos sajtótájékoztatóját a Milan TV és az újságírók előtt. 

 

Közelgő mérkőzések

Két fontos mérkőzésünk lesz az Inter és az Atalanta ellen. Nem bízok a véletlenre semmit, mert ellenfeleink trükkösek lehetnek.Most a Genoa elleni mérkőzésre kell koncentrálnunk, ami nem lesz könnyű. A szezon végén látni fogjuk mit valósítottunk meg.

Genoa

Olvastam súrlódásokról, de többet nem tudok és nem is akarok benne részt venni. Nem lesz könnyű mérkőzés szükségünk lesz az intelligens játékra. Türelmesen kell játszanunk, nyugodtnak kell maradnunk és kivárni a megfelelő pillanatot.Nincs mit veszítenünk, úgy kell játszanunk, hogy megnyerjük a mérkőzést.. Csak a teljesítményre kell összpontosítanunk.

Pontrúgások

Sosa, Suso és Mati Fernandez jó pontrúgás lövök. Ebből előnyt is kovácsolhatnánk. Lehet, hogy a holnapi mérkőzésen a pontrúgásoknak döntő szerepük lesz.

Hiányzó játékosok

Biztos vagyok benne, hogy holnap versenyképes lesz a csapatunk.Van néhány játékos, aki hiányozni fog, de számíthatok másokra a csapatból.  Mindig igyekszem minden játékosomat a pályára küldeni. Büszke vagyok erre, mert tudom, hogy nagy erőforrás áll a rendelkezésemre.

A rajongók

Látom, hogy a rajongók támogatnak bennünket, mert látják, hogy egy jó csapat vagyunk és a pályán igyekszünk mindent megtenni. Örülök, hogy ezt a csapatot képviselhetem, és a piros fekete szurkolókat is. Boldog vagyok itt, a következő hónapban pedig minden világosabb lesz. 

A játékosok

Lapadula egy harcos, aki soha nem adja fel. Határozottabbnak kell lennie az utolsó 20 méreten. Szeretem az odaadását. Abate? Jó játékos, de sokat hiányzik. Ocampos? A múltban játszott már szélsőként és középcsatárként is, fontos játékos számunkra. Kucka? Gyakran van szükségem egy olyan játékosra mint ő, de nyomasztó élménye minden játékosnak lehet. Locatelli kispados volt a Juve ellen, mert lázas volt, de pszichológiailag már 100%-os. 

juventus

A juventus elleni mérkőzés már a múlté, a következő mérkőzésre kell koncentrálnunk. A jövő héten válogatott szünet lesz. Ennek a csapatnak lelke van, természetesen csalódott vagyok a történtek miatt.Nem érzem bűnösnek magam, nem keresek alibit a csapat számára, egyszerűen koncentrálnunk kell, hogy kijuthassunk Európába.

Tabella

Ebben az évben  jobban teljesítünk.Nem tudom hány pontra lesz szükségünk ahhoz, hogy kijussunk Európába, valószínűleg 70 körül.Több csapat is versenyben van a kijutásért, de nekünk csak magunkra kell összpontosítani. Az ellenfeleink kemények, rámenősek de biztos vagyok benne, ha továbbra is jól játszunk, elérjük a célunkat.

Zárás

Sok pénzről beszélünk, azt hiszem ez a várakozás normális.Várunk és meglátjuk mi történik.

Derby

Délben játszani egy olyan lehetőség,hogy az egész Kelet bennünket fog figyelni, és ez anyagilag is hasznos lehet.

 

Az Inter szeretné felújítani a San Sirot

Milano polgármestere megerősítette, hogy az Inter szeretné átalakítani a San Sirot, csak arra várnak, hogy a Milan tulajdonosi helyzete megoldódjon. A két klub osztozik a Giuseppe Meazza Stadionon, és a Rossoneri elállt attól a tervétől, hogy egy saját stadiont építenek a város területén. Ennek elmaradása miatt a Nerazzurri dühös, mert szerették volna átalakítani a jelenlegi stadiont, de úgy tűnik, ez még mindig csak szándék marad.Egy új stadion? Egyetlen beszélgetésben sem hangzott el ez a szándék, amit az elmúlt néhány hónapban a képviselőkkel folytattam - mondta Giuseppe Sala az Il Giornónak.  Az ötlet, hogy fektessenek be ők is a Meazza szerkezeti átalakításába. Csak arra várnak, hogy a Milan tulajdonosi helyzete megoldódjon, azután majd meglátjuk.
  

 

 

Donnarumma visszautasította a Madridot

Állítólag Gianluigi Donnarumma visszautasította a Real Madridot, mivel szerződése megújításán dolgozik a Milannal. A kapus már köthet egy profi szerződést, mert betöltötte a 18. életévét, de aláírásra eddig még nem került sor. Donnarumma ügynöke, Mino Raiola nem hajlandó semmit mondani, míg nem tisztázták, hogy a SES átveszi a klubot. A Corriere dello Sport jelentése szerint a Rossoneri elutasította a Real Madrid előlegét, akik Keylor Navas helyettesítésére keresik az olasz válogatott kapust. Az Ördögök elhatározták, hogy megtartják Donnarummat. Raiola ezt lehetővé teszi, mert úgy gondolta, hogy szezononként 3 millió eurót kap, + a bónuszokat és a szerződés 2020 nyaráig szól.
 
 
 
 

 

A Juve érdeklődik Suso iránt.

A Juve tisztában van azzal, hogy Suso várja a szerződése megújítását a Mlannal. A lassulás okai ismertek, és ez lehetővé tette a torinóiak számára, hogy elgondolkodjanak arról, hogy a spanyol a következő szezonban náluk játsszon. Legalább is ez a hír látott napvilágot a Marca c. újságban. Tény: Suso szerződését még nem újították meg, bár szándékában áll a Rossonerinek, hogy az egykori Liverpool játékos szerződését a leghamarabb meghosszabbítsa

 

A Juventus elcsábítja De Scigliot?

A Juventus állítólag megpróbálja a következő szezonban megszerezni Mattia De Scigliot, akinek 2018. júniusában lejár a szerződése a Milannal.
Az Il Messaggero szerint a Bianconeri ehhez közelebb vannak, mint valaha is voltak, mivel az olasz válogatott hátvéd már hosszú ideje kötődik a zebrákhoz. Max Allegri volt az , aki az első nagy áttörést adta De Sciglionak a Milannal, hogy átjött az ifjúsági akadémiára.  A most 24 éves játékosnak meg kell állapodnia egy új szerződésről, mivel a jelenlegi a következő szezon végén lejár. A Juvenak fiatalítania kell a védelmét, ezt a célt szolgálja Mattia Caldara megszerzése az Atalantatól 2018-ra és Daniele Rugani pedig már a csapat tagja. Az Il Messaggero azt állítja, hogy De Sciglio nem hajlandó új szerződést kötni jelenlegi csapatával, mert a Juventus érdeklődik iránta. A végeredményt kölönböző tényezők befolyásolhatják, többek között, hogy a kínai befektetők megveszik-e a Milant illetve a Juventus edzőjének, Allegrinek a potenciális távozása.

 
 

 

Lukaku figyelmezteti a Milant.

Olasz jelentések szerint a Milan érdekelt abban, hogy nyáron ajánlatot tegyen az Evertonnak Romelu Lukakuért. Ha tervek megfelelően haladnak és április 7-én sor kerül a zárásra, a Rossoneri vásárlási lehetőségei nőni fognak. A Calciomercato.it szerint a belga csatár lenne a Milan egyik kiszemeltje a nyáron, miután kiderült, hogy a játékos nem hajlandó aláírni szerződésének meghosszabbítását. A Premier Leagueben szereplő klub állítólag egy új 5 éves szerződést ajánlott a játékosnak és heti 140.000 font fizetést.  Egy értékelés szerint a játékost 80 millió euróért lehetne megvásárolni. A Milannak a Chelseaval, a Manchester Uniteddel, az Arsenallal, az Atletico Madriddal és a PSG-vel kellene felvennie a versenyt a 23 éves játékosért.
 

 

 

0.018 mp