A Milan brazil csatár iránt érdeklődik

Az AC Milan csatlakozott azokhoz a csapatokhoz, akik szeretnék megszerezni az Ajax fiatal sztárját, David Nerest. A Milan csatlakozott a Manchester United, az Arsenal, a Spurs és a Juventus hosszú listájához., hogy megszerezze a 20 éves brazil csatárt.

 

A fiatal játékos jó benyomást nyújtott Amszterdamban, ahol 22 mérkőzésen 9 gólt szerzett és 12 gólpasszt adott.

A Calciomercato.com beszámolt arról, hogy a Rossoneri a San Siroba szeretné csábítani a tehetséges játékost, aki 2017. januárjában érkezett Sao- Pauloból Hollandiába.

Az U 20-as válogatott csatár lenyűgöző teljesítménye után a "Little Neymar" becenevet kapta. Hatalmas verseny alakult ki a Milan, Mourinho, Pocchetino és Wenger között, hogy megszerezzék a brazilt, de az Ajax jelezte, hogy nyár előtt nem akarja eladni a játékost.

Mindazonáltal a klubot egy nagy ajánlattal elcsábíthatják, miután a múlt héten megvált Marcel Keizertől és segédedzőjétől a legendás Dennis Bergkamptól.

Michael Reiziger időközben átvette az edzői teendők ellátását, ám ha a Milantól vagy más Neres kérőktől érkezne egy 25 millió eurós ajánlat, azt a megfontolás tárgyává tennék.

 

A Milan brazil csatár iránt érdeklődik hozzászólásai

Szólj hozzá

0.024 mp