André Silva: "Hamarosan jön az első bajnoki gólom is!"

André Silva, a Milan csatára bízik benne, hogy a bajnokságban lőtt első gólja után több lehetőséget kap.

 

Silva a nyár folyamán érkezett a Portoból 38 millió euróért. Az Európa Ligában eddig hat gólt szerzett, ám a 22 éves csatár a bajnokságban még nem talált be a hálóba.

Amikor az ügynököm értesített, nagyon boldog voltam, nem számítottam erre - mondta a portugál válogatott játékos. Azonnal elfogadtam az ajánlatot, amit nem bántam meg. Nem vagyok szomorú, végzem a munkámat.

Fontos számomra, hogy lehetőséget kapjak a bajnokságban is. Magabiztos vagyok, és tudom hogy az első bajnoki gólom után több leehetőséget fogok kapni. Egyedüli vagy második csatárnak lenni? Akár egyedül vagyok, akár van egy másik társam, az ugyanaz. A legfontosabb dolog, hogy játszhassak.

Összehasonlítások? Szeretek eredeti lenni, én André Silva vagyok és saját tulajdonságaim vannak. A Milan játékosai közül Inzaghit, Shevchenkot és Rui Costa-t szeretem. Ők a Milan dicsőséges korszakának nagyszerű játékosai, de olyan játékos mellett nőttem fel. mint Cristiano Ronaldo.

A legviccesebb csapattársam Antonelli. Szeretem a focit és otthon is játszok PlayStationen.

Donnarumma? Jó, de én jobb vagyok. Melyik csapatot támogatom? A Milant. A San Siro? Van egy különleges légköre, amit akkor is érzek, amikor a padon ülök. Egyedülálló volt az Inter és a Juventus ellen is.

André Silva: "Hamarosan jön az első bajnoki gólom is!" hozzászólásai

Szólj hozzá

0.041 mp