Cutrone: Ez volt életem legfontosabb gólja

Gennaro Gattuso mellett Cutrone, Biglia és Antonio Donnarumma is nyilatkozott a derbyt követően a Milan TV-nek:

A meccs nyertese és gólszerzője Patrick Cutrone ezt mondta a meccs után: Ez egy hihetetlen érzés, életem legfontosabb gólja. Fontos volt a derby megnyerése, ami nem csupán csak egy egyszerű meccs. Szeretnék mindenkinek gratulálni. Mindig keményen dolgoztunk, amikor vesztettünk, akkor is, de ma igazi csapatként játszottunk. A rajongók mindent megtettek azért, hogy győzzünk. Gattuso tett néhány változtatást és bátorított bennünket a győzelemre.Most a Fiorentinara összpontosítunk. Szeretném segíteni a csapatot, akár kezdőként, akár csereként lépek pályára. Természetesen nagyon boldog vagyok amikor játszom, de mindig készen állok a játékra.

A 120 percet végig játszó Lucas Biglia ezt mondta a Milan TV-nek: Remélem, az AC Milannal most új korszak kezdődik. Nagyon fontos volt ez a győzelem, hogy a negatív eredményeket magunk mögött tudhassuk és folytathassuk az edzővel. Fontos volt a pozitív teljesítmény, de szombaton ismét egy erős csapat ellen kell játszanunk. Az egész csapat jól játszott. Még sok mérkőzés van hátra. Sok játékosunk van, de mindannyian mindig készen állunk a játékra. Reméljük, hogy eljutunk a Coppa Italia döntőjébe és a bajnokságban is jobb eredményeket produkálunk. Szükségünk van erre. De most teljes egészében a Fiorentinara kell koncentrálnunk.

 

Az éjszaka egyik hőse Antonio Donnarumma volt. Mindig is szónélkül és keményen edzettem, mert tudtam, hogy a kemény munka egyszer kifizetődik. Szerencsére minden jól ment, jobb debütálásról nem is álmodhattam volna.Meg akartam ragadni a lehetőséget. Minden jól ment, Joao Mario lövésének mentése is. Ma csapatként játszottunk, és ez a csapat nagyon erős, de most a Fiorentinara kell fókuszálnunk ezzel az önfeláldozással. Már az elmúlt meccseken is jól játszottunk. A csapat szilárd és visszatérhetünk a győzelmekhez.

 

 

 

 

Cutrone: Ez volt életem legfontosabb gólja hozzászólásai

Szólj hozzá

0.024 mp