Gattuso: Élvezzük a pillanatot

Gattuso edző gondolatai a Crotone elleni győzelmet követően a Milan TV-nek:

 

Egy szép pillanat

Élveznünk kell ezt a pillanatot, még akkor is, ha a mérkőzés utolsó 20 perce keserű volt. Ez azért zavar engem, mert olyan mérkőzést játszottunk amelyik nem az a fajta játék, ami miatt szenvednünk kellene.

A mérkőzés utolsó percei

A gól után, amelyet a VAR segítségével érvénytelenítettek, elvesztettük a lendületünket, amit nem volt könnyű visszaszerezni és ugyanolyan intenzitással játszani tovább. De győztünk, ha csak egy góllal is. Elégedett vagyok a csapat pozitív teljesítményével.

Kalinic

Azért amit tett, és azért ahogyan edz, nem érdemli meg, hogy kifütyüljék. A csapatnak minden játékosra szüksége van, beleértve Kalinicot is. Meg kell őt védenünk és meg kell mutatni neki a szeretetünket.

Bonucci

Még mindig nincs a legjobb formában, de technikailag és szellemileg is folyamatosan javul.

Gól

Sok helyzetet dolgoztunk ki, de a befejezés nem sikerült. Olvastam néhány lenyűgöző statisztikát, ezért is követelek többet a játékosoktól. Jó minőségű játékosaink vannak, sokat tudunk még javulni. Pontossággal, vággyal és eltökéltséggel határozottan tudunk dolgozni. Szerencsés vagyok, hogy ilyen munkatársaim vannak. Most nem szeretnék semmilyen elégedettséget látni, mert a problémáinkat nem oldják meg.

 

Jack Bonaventura aki a 100. mérkőzését játszotta a Milan mezben a Serie A - ban, a mérkőzés után a következőket mondta: Ez egy jó meccs volt. Sok lehetőségünk volt, de nem számoltuk azokat. Tényleg szerettünk volna nyerni és itthon tartani a három pontot, Most néhány napig pihenünk.Nagyon keményen dolgozunk, hogy végül győzni tudjunk. Túl korai még azt mondani, hogy megfordultak a dolgok, de biztos vagyok benne, hogy jó úton haladunk. Jól érzem itt magam. lehetővé teszik a számomra, hogy többet lőjek és ez tetszik nekem.

 

A Milan TV - nek Hakan Calhanoglu is nyilatkozott a mai győzelemről: A bal szél megfelelő pozíció a számomra. Több a helyem és nagyobb a szabadságom. A legfontosabb azonban, hogy csapatként játszunk. Nagyon keményen dolgozunk az edzővel és egyre nagyobb bizalmat és motivációt kapunk. A szünet épp jókor jön.

Gattuso: Élvezzük a pillanatot hozzászólásai

Szólj hozzá

0.027 mp