Gattuso: Jó úton járunk!

Az AC Milan utolsó mérkőzését ebben az évben a Fiorentina ellen vívta és egy értékes ponttal tért haza Calhanoglu góljának köszönhetően. A mérkőzést követően Gennaro Gattuso és Gigio Donnarumma állt a Milan TV mikrofonja elé.

A teljesítmény

Valószínűleg úgy tűnhetett, hogy túlságosan sokat képzeltünk az ellenfelünkről, de nem, egyszerűen fáradt volt a csapat. Ez az első alkalom, amikor először sikerült talpra állnunk egy kapott gól után és úgy éreztük, akár nyerhetünk is. Ezt az utat kell folytatnunk.

A csapat

Ez a hét a munkáról, az együtt töltött időről szólt, a vágyról, hogy segítsünk egymásnak. Ez az a hozzáállás ami számít, és a csapat ma megmutatta a pályán ezt a különbséget, mindent megtett, amit az edzésen gyakoroltunk.

Új év

Szeretnék mindenkinek boldog új esztendőt kívánni!  Forza Milan örökké!

 

December 30. egy különleges nap Gigio Donnarumma életében, aki 100. alkalommal bújhatott ma Milan mezbe. A mérkőzés után így nyilatkozott a Milan TV-nek: Büszke vagyok arra, hogy a 100. mérkőzésemet játszhattam a piros feketéknél. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek: a rajongóknak, a személyzetnek és a csapattársaimnak. Ebben a három napban két mérkőzést is játszottunk és nem buktunk el Firenzében, mert következetesek voltunk és nem akartuk feladni. Nem volt könnyű talpra állni, mert az ellenfél győzni szeretett volna. A mostani mentalitásunkat az edzőnek köszönhetjük. Büszke vagyok a testvéremre, Antoniora. Mindig keményen dolgozunk Magni edzővel. Nagyon jó volt, hogy készen állt a játékra, amikor közölték vele, hogy neki kell védenie a derbyn. Nagyon jól teljesített.

Gattuso: Jó úton járunk! hozzászólásai

Szólj hozzá

0.02 mp