Montella: Csoportelsők szeretnénk lenni

Az AEK Athen - AC Milan Európa Liga mérkőzés előtti sajtótájékoztatón Vincenzo Montella és Riccardo Montolivo vettek részt.

 

Először Montolivo nyilatkozott: Nagyon örülnék, ha játszhatnék.  Ez egy különleges alkalom, hiszen régóta nem játszottam. Nem kritizálom az edző választásait. Mindig megpróbálom a legtöbbet kihozni magamból, hogy meggyőzzem az edzőt, méltó vagyok a játékra.

Az európai úton

A történelem azt mondja, hogy Európa az otthonunk, de rajtunk áll, hogy bebizonyítsuk, megérdemeljük, hogy egy európai versenyben méressük meg magunkat. Szeretnénk eljutni a döntőbe.

Az átmenet különbségei

Minden szempontból fontos változás történt: a klub nagy befektetést hajtott végre, ezért normális, ha magasak az elvárások. Az eredmények nem olyan jók, mint ahogyan azt vártuk, de továbbra is keményen dolgozunk.

Montella

Amikor rosszul megy, sok dolgot mondanak és írnak. Mindent elolvasunk. Az edzővel jó a kapcsolatom, amilyen más edzőkkel is volt. Nincs abban semmi különös, hogy többet szeretnék játszani, de ez nem azt jelenti, hogy probléma van közöttünk.

Az olasz középpályás után  Vincenzo Montella az Európa Ligáról, az AC Milan új korszakáról, elvárásairól, meglátásairól, néhány játékosról és jövőjéről beszélt.

Az AEK Athen

Az AEK Athen nagyon gyors és dinamikus csapat. Ez határozottan egy kemény összecsapás lesz. A játékosaink azonban technikásak és tehetségesek, és ezt holnap bizonyítani is fogják. Azért vagyunk itt, hogy nyerjünk, mert elsők szeretnénk lenni a csoportban. Semmi mással nem fogunk megelégeedni, csak a győzelemmel.

A klub új korszaka

Júniusban kezdődött. Az utplsó hónapok nagyon nehezek voltak. Nagy változások történtek Erősnek kell lennünk, és bizonyítani, hogy képesek vagyunk a visszatérésre. Pozitív eredményekre van szükségünk. Meggyőződésem, hogy talpra fogunk állni, ha állandóan ke,ényen dolgozunk a győzelemért.

Az egyének

Bonucci: Talán a kihagyás mentális és fizikai sempontból is jó volt számára. Ésszerű kritizálni a játékosokat, de nem a megkérdezésük nélkül. Erősen hiszünk Leoban. Montolivo: Olyan, mint a csapat bármelyik másik tagja. Tudom, hogy számíthatok rá, de ne felejtsük el, hogy a szezon elején megsérült. Most jól van és biztosan többet fog játszani. Antonelli: Teljesen egészséges. Ő technikai okok miatt nem játszott.

A jövőm

Nyugodt vagyok. Tudom, hogy ez a munka kockázattal jár, de érzem a menedzsment támogatását. A klubnak ereedményre van szüksége és nekem is. A kritikát mindig az eedző kapja, és ez a normális. Megpróbálom a lehető legjobban végezni a munkámat. Számítottam a neehézségekre, de ennyire nem. Úgy gondolom, jól kezelem a helyzetet, mert a tavalyi évhez képest ez a szezon kritikusabb.

Montella: Csoportelsők szeretnénk lenni hozzászólásai

Szólj hozzá

0.039 mp