Montella: " Eleget ünnepeltünk, jöhet ismét a komoly munka."

Vincenzo Montella szerint eleget ünnepelték már a Szuperkupa győzelmet, de ez már a múlté. Elsősorban a holnapi meccsre kell koncentrálnunk.

A célunk mindig is az volt, hogy kijussunk Európába. Az elkövetkező 45 napban látni fogjuk, hogy reálisak- e a céljaink - mondta az edző sajtóértekezletén.

A Rossoneri 2016-ot a csúcson fejezte be azáltal, hogy Dohában büntető rúgásokkal  vereséget mért e Juventusra és megszerezte az Olasz Szuperkupát 2011. után ismét. Mindannyian boldogok vagyunk és örömmel emlékezünk a győzelem perceire, amelyek segítenek elérni további céljainkat.Az elmúlt 10 nap érzései csodálatosak voltak, de úgy gondolom, eleget ünnepeltünk.

Az új év mindig nehezen indul, hiányzik a koncentráció, de látom a srácokon, arra összpontosítanak, hogy ott folytassuk, ahol abbahagytuk.

A Cagliarinak csupán egyetlen győzelme van, amelyet a városi rivális, az Inter ellen szerzett a San Siroban. Elég jól ismerem Massimo Rastellit, tudom, hogy a Cagliari támadó felfogásban játszik, így szereztek pontokat a kis csapatok ellen. Szemben a nagyobb csapatokkal, akiktől viszont sok gólt kaptak. Nem tudom, milyen stratégiát alkalmaznak majd 2017-ben, de a támadásban vannak kiszámíthatatlan játékosaik. Nekünk folytatnunk kell eddigi elveinket, bárkik is legyenek az ellenfeleink.

Montellát megkérdezték a januári átigazolásokról, valamint Carlos Bacca és M'Baye Niang esetleges távozásáról. Vagy ők nem eladók? Senki sem érinthetetlen, beleértve az edzőt is. Niang elkapott egy csúnya vírust, de már jobban van. Bacca jól van, még akkor is, ha az utóbbi időben kihagyott néhány gólhelyzetet, amihez nem szoktunk hozzá, de látjuk rajta, hogy őt is bántja a dolog.

Azt gondolom, a csapat tekintetében elértünk egy bizonyos szintet.Nyilvánvaló, hogy a klub és a személyzet nem tud segíteni, de keressük, hol tudunk még javítani. Ha van lehetőségünk és a pénzügyi paramétereink megengedik, örömmel vesszük, ha lesznek új játékosaink. Ha nem, akkor is boldogok leszünk, hogy maradunk úgy, ahogyan most vagyunk.

A legnagyobb dolog ennél a klubnál, hogy minden döntést megosztanak, így valóban fontosnak érzem magam. Határozottan tennünk kell valamit a piacon, ha van rá lehetőségünk.

 

Montella: " Eleget ünnepeltünk, jöhet ismét a komoly munka." hozzászólásai

Szólj hozzá

0.018 mp