Montella:" Fontos volt a győzelem, továbbra is így kell folytatnunk."

Vincenzo Montella igazán boldog és elégedett, hogy csapata nyert a San Siroban a Cagliari ellen. Közvetlenül ezt nyilatkozta a MilanTV-nek

A játékról:

Elégedettek vagyunk a teljesítménnyel. Tegnap jól játszottunk, bár volt néhány hibánk. Fontod volt a győzelem. A szünet utáni első mérkőzés mindig bonyolult. A játékot elemezve elmondhatjuk, hogy mi uraltuk a pályát és egy intelligens mérkőzést játszottunk. Bár elismerem, hogy bizonyos esélye a Cagliarinak is volt, az utolsó percekben mindent beleadott.. Van még mit javítanunk, de a lényeg, hogy örülhetünk a győzelemnek.

A támadásról:

Lapadula jókor állt be és döntő gólpasszt adott Baccanak. Örülök mindkettőjük játékának. Carlos ma bebizonyította, hogy első osztályú csatár,mert sikerült, hogy a megfelelő helyen legyen a megfelelő időben. Niang? Szeretném ha javulna, mert fontos a számunkra.

A védelemről:

Paletta és Romagnoli rendben vannak, mind a játék indításában, mind a védekezésben. Velük az egész védelem magabiztosabb, érezhető a különbség.

A jelenlegi helyzetről:

Csak magunkra kell gondolnunk, nem kell foglalkoznunk a többiekkel. A szezon végén úgyis látni fogjuk, hol tartunk.

A következő találkozóról:

Csütörtökön és hétfőn a Torino ellen játszunk, ami nem lesz könnyű. Kétszer is ki kell tenni magunkért ezeken a meccseken. Jól szeretnénk szerepelni a Coppa Italiaban, ezért szükségünk lesz a szurkolóikra.

 

 

Montella:" Fontos volt a győzelem, továbbra is így kell folytatnunk." hozzászólásai

Szólj hozzá

0.023 mp