Montella: "Két döntő játékot játszunk!"

A Milan TV mai vendége volt Vincenzo Montella, aki egy exkluzív interjúban beszélt a csapat következő mérkőzéseiről. 

 

 

A KRITIKUSOK
 
Ők is a játék részét képezik. Egyesek pontosak, mások túloznak. Nem zavarnak, mert megértem, hogy ez a munkájuk. A fölöttem állók megkérdőjelezhetik a munkámat, a klub vezetése, az igazgatótanács, mert ez is feladatuk. A Napoli elleni vereség után nagyon ideges voltam, még akkor is, ha mosollyal rejtettem el azt. Természetesen a menedzsment is ideges volt, ami teljesen normális, ezért volt ideges Mirabelli is. Nem csak ő, hanem a játékosok is csalódottak voltak, miután elvesztették ezt az erős összecsapást.
 
A NAPOLI
 
Nem játszottunk megfelelően, nem tudtuk a labdát szinte kihozni sem a területünkről, de a játék végére sok lövést lőttünk az ellenfél kapujára. Támadásban és veszélyességben egy lépéssel maradunk el a Napoli mögött Másrészről, sikerült elvenni a labdát egy olyan ellenféltől, amelyik azt a mérkőzések 60 %-ban birtokolja. De még mindig hiányzik valami. A Napoli szintje nagyon magas, ezt nem tagadhatjuk.
 
 
A KÖVETKEZŐ MÉRKŐZÉSEK
 
Pontokat kell szereznünk. A csapat javul, ha nem is szuperszonikusan, de javul.Keményen dolgozunk, és látjuk a pozitív eredményeket a játék különböző aspektusaiban. Tanulunk a szezon különböző szakaszaiból is. A csütörtöki mérkőzés fontos lesz. Olyan ellenféllel játszunk, amelyik szereti a labdát tartogatni és úgy menni előre. Ez az, amiért várom, hogy szembenézzünk velük. A Torino elleni küzdelem nagyon fontos lesz, és készen állunk rá, taktikailag és fizikailag . Gyorsaknak kell lennünk. A Torino egy nagyon kemény ellenfél.
 

A CSAPAT ÁLLAPOTA

 
Klinikaibbaknak kell lennünk és különösen a játék harmadik harmadában kell javulnunk. Az új játékosok nagyon jól beintegrálódtak. Keményen
dolgoznak, hogy bekerülhessenek a kezdő csapatba. Ami a régi játékosokat illeti: a menedzsment választotta ki őket, hogy maradjanak, így ugyanolyan értékűek, mint a többiek. Nincsenek közöttük különbségek, mi mindannyian az AC Milan vagyunk, régiek és újak egyaránt és mindannyian keményen dolgozunk.

 

 

Montella: "Két döntő játékot játszunk!" hozzászólásai

Szólj hozzá

0.009 mp