Montella: ... nyerhettünk volna...

Vincenzo Montella az AEK Athen elleni 0-0 - ra végződő mérkőzés után azzal viccelődött, hogy "figyelem a temetésemet!", de ugyanakkor megvédte csapatát.

A csapat megőrizte első helyét a csoportban, de a jelenlegi válság közepette messze nem volt megnyugtató a teljesítményük.

Igazság szerint dolgoznunk kell. Látom a csapaton, hogy keményen dolgozik, és ott van a minőség is. Néhány héttel ezelőtt többre voltunk képesek, jobban védekeztünk. Most nem voltunk olyan jók, de kevesebb esélyt adtunk ellenfeleinknek - mondta az edző a Sky Sport Italianak.

Az AEK nagyon intenzív volt. A második félidőben jobbak voltunk, mint az elsőben, nyerhettünk volna.

A statisztikák szerint nem szerzünk sok pontot, de a Chievo ellen pl. négy gólt szereztünk. Néha nem megfelelő a labdakezelésünk, és ezen javítanunk kell, mert amikor az ellenfél blokkolja a támadásainkat, problémáink akadnak.

Ma este egy jó csatát láttam, a játékosok küzdöttek, bízom bennük. Susonak izomproblémája volt, ezért nem akartam kockáztatni, de hétvégén valószínűleg játszani fog.

Egy ideig néztem a temetésemet. Ez új perspektívát ad a dolgoknak. Minden viccet félre téve: a klub bízik bennem, majd meglátjuk, mi fog történni.

 

 

 

Montella: ... nyerhettünk volna... hozzászólásai

Szólj hozzá

0.038 mp