Montella: " Tudjuk, hogy jobb teljesítményt kell nyújtanunk!"

Az AEK Athen elleni Európa Liga mérkőzést követően Vincenzo Motella, Fabio Borini és Riccardo Montolivo nyilatkozott a Milan TV-nek.

A mérkőzés

Igazságos volt a döntetlen. Az első félidőben jobbak voltak a görögök, a második félidőben viszont mi játszottunk jobban. Közel álltunk a győzelemhez. A fiúk küzdöttek, de még ennél is többet kell tennünk. Nem sok lehetőséget adtak nekünk.

Az egyének

Tudjuk, hogy a játékosaink többre képesek, fiatalok, tehetségesek, nagy jövő áll előttük. A külföldi ligákból érkező játékosoknak nehéz alkalmazkodni az olasz labdarúgáshoz. Bonucci és Montolivo jól játszottak, megmutatták a karakterüket.

Célunk

Nem sok időnk maradt felkészülni a következő bajnoki mérkőzésre, de nyerni szeretnénk. A vágyunk, hogy nyerjünk, hazavigyük a 3 pontot és előrébb lépjünk a tabellán. Ez kötelességünk, hogy bizonyítsunk a menedzsmentnek is.

Fabio Borini így kommentálta a mérkőzést:Nem volt könnyű mérkőzés, az AEK jól védekezett. Megismételték a San Siroban mutatott játékukat. Nehéz volt áttörni a védelmüket. A pozitívum, hogy egy pontot elhoztunk és nem kaptunk gólt. Megtanultam szélen játszani. Igyekszem mindent megtenni ezért a csapatért. A Sassuolo? A három pont megszerzése az egyetlen dolog, amit szem előtt kell tartanunk. Van egy nagyszerű csapatunk, és az teljesen normális, hogy az edző rotál. Csak alkalmazkodnunk kell az ellenfeleinkhez, akikkel szembe kerülünk.

Riccardo Montolivo az alábbiakat nyilatkozta: Mivel egy ideig nem játszottam, hiányzott az önizalmam. Ennek ellenére elégedett vagyok a teljesítményemmel, a döntetlen miatt viszont csalódott vagyok. Az első félidőben többet kellett volna tennünk. A második félidőben jobban játszottunk. Javítani kell a csapat mentalitásán, gyorsabbnak kell lennünk, ügyelnünk kell a labdabirtoklásra.  Nagyon sok labdát veszítettünk. A vasárnapi mérkőzés kulcsfontosságú lesz számunkra. Ha van önbizalmunk, megszerezhetjük a győztes gólt és megnyerhetjük a mérkőzést. Még ha pocsék játékkal is, de szükségünk van a győzelemre, a szerencsét nem az égiektől kapjuk.

 

 

Montella: " Tudjuk, hogy jobb teljesítményt kell nyújtanunk!" hozzászólásai

Szólj hozzá

0.026 mp